luni, 22 aprilie 2013

AM ALES AJUTORUL!

M-am hotarat si am hotarat ca Albastrel sa fie ajutorul meu. Restul care ati participat as vrea sa fiti tot niste ajutoare dar cu un grad mai mic deci toti au de castigat ! Sper sa va descurcati si sa fiti cei mai buni ca ajutoare daca ma dezamagiti voi scoate ajutoarele dar fara suparare momentan cei trei vor fi ajutoare astept commentariile voastre daca sunteti de acord cu asta!

18 comentarii:

  1. Multumesc Pingucrina. Voi da tot ce pot ca sa te ajut. In caz ca nu ma descurs imi pare rau si sper sa nu par un aiurit in fata voastra fiindca vreau sa fin toti prieteni. OK. Abia astept sa incepem. :)
    -Albastrel243

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo. Pe parcursul lunii acesteia nu voi prea putea sa fac nimic pentru ca recapitulez pentru teze. Nici pe CP nu o sa intru prea des desi abia asteptam petrecerea asta. :( Imi pare rau dar abia astept sa se termine cu tezele si pe parcursul vacantei voi sta mai mult cu voi. :D Daca ma gandesc foarte bine cel mai nerabdator sunt pentru Ultimate Jam Party. Abia o astept! Ca sa mai vad un concert de-al lui Cadence si Penguin Band. Sunt bestiali!!! B)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. 1. Cine esti tu?
      2. De ce nu esti de acord?

      Ștergere
    2. albastrel are dreptate cine esti tu?

      Ștergere
    3. Mihai ma deranjeaza ca imi spuneti Albastrel. Spuneti-mi de acum pur si simplu Alin. :)

      Ștergere
  3. 1.Ma numesc Alexandru si 2.Nu sunt de acord fiindca stirea ta ceea noua nu ma dat pe sppate , dar nici pe a ta , Stanciu Mihai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu sunt de acord ! Jos cu Albastrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Albastrel nu merita asta !!! Nu sunt de acord Pingucrina deloc!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu esti bun de nimic , albastrel!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da ce are Alin? Eu (Mihai) nu ma supara faptul ca Alin a ajuns ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihai. Si apropo stiu ca tu Anonim esti unul singur si ca postezi de mai multe ori ca Anonim ca sa se para ca sunteti mai multi. Si numele meu se scrie cu litera mare!!!!!!!!!!!!! Si nu te-a dat pe spate pe tine dar i-a dat pe spate pe altii. Nici macar Mihai care ar putea fi gelos pe mine nu face ce faceti voi. El, Pingucrina, Davidusk, Vladhtc, Alexa, Festival, Alexandru131, Bumbacica si toti ceilalti ca ei sunt niste adevarati prieteni. Daca esti gelos pe mine ca sunt ajutorul Pingucrinei de ce nu ai dat proba? Toata lumea avea voie. Nu e vina mea ca nu ai dat proba. Pingucrina a ales. Si ma bucur ca ma aflu in echipa cu ea si cu Mihai. Acum inceteaza sa te mai certi cu mine si Mihai asa. Daca vrei probleme si nu stii sa le gasesti incearca-ma doar! X(

      Ștergere
    2. Acum m-ai facut sa ma si enervez inainte de Inviere.

      Ștergere
    3. Stiu ca asta a fost de mult dar OPRITI-VA! NIMENI NU SE CEARTA PE ACEST BLOG OK? Daca aveti probleme sa imi ziceti si rezolv dar nu prin cearta!

      Ștergere
  8. Terminati ! Anonim daca nu incetezi Pingucrina te zobara pe blog ! Clar ? Albasrel e bun !

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună Albastrel ! Numele meu este Diana iar in CP este Pinga2225 . Bravo tie ca ai castigat ! As vrea ca intr-o buna zi sa fim prieteni pe CP ce zici?! Ai vrea? Scuze , te cheama Alin .

    RăspundețiȘtergere