miercuri, 2 ianuarie 2013

CONCURS!! Dinosaur Party

Hey Pinguini am un cod nu stiu ce contine daca bani sau intems din Tresure book dar castigatorii sigur vor primi ceva premii. Ok tema este Dinosaur Party pentru partcipare trebuie sa faceti un desen cu aceasta tema va puteti uita la log off screen sa desenati niste dinozauri care chiar au legatura cu Dinosaur Party sau ceva pe tema asta sau niste pinguini intr-un sat preistoric ceva de genul asta nu conteaza daca sunteti buni sau nu la desenat dar incercati. Daca nu puteti face desene as vrea niste compuneri sau povesti cu Dinosaur Party cum ar fi un pinguin care merge la vanatoare ceva amuzant si frumos am sa apreciez cele mai creative compuneri.
Acum regulile de participare:
  1. Ca sa partcipati trebuie sa faceti desene sau compuneri.
  2. Desenele si compunerile pot fi trimise la adressa de e-mail Pingucrina@yahoo.com
  3. Concursul incepe de azi 2 ianuarie - 19 ianuarie. Cei care trimit desenele dupa aceasta data nu  sunt acceptate.
  4. S-ar putea sa dureze 2 zile jurizatul pana se aleg castigatorii.
  5. Nu primesc compuneri si desene care au diverse measaje sau in loc de compunere sa fie rugaminti cum ar fi de ex: TE ROG DA-MI COD CA NU STIU ! sau ceva de genul asta nu accept si punct.
  6. Cele mai interesante compuneri si desene o sa fie alese  daca o sa fie egalitate adica o sa fie unele la fel de frumoase o sa aleg cel mai creativ si frumos.
  7. Desenele si compunerile vor fi postate pe blog .
  8.  Cand imi trimiteti desenul sau compunerea as dori numele Pinguinului vostru .
Premii:
Ok nu sunt sigura de premii dar sigur o sa fie coduri + avtare+ Intems speciale la alegere(avatare fac oricum dar sa fie mai special)
Vor fi anumite clasemente si vor primi anumite premii.
Nu vreau sa va suparti daca se intampla ceva banal si care nu are nici o legatura nu va bag in seama si nu primiti nimic! Chiar daca imi dati desen sau compunere si se intampla ceva  si nu sunteti multumiti din anumite motive banale nu va bag in seama ca ati concurat. Daca vor fi desene la fel sau compuneri si cineva acuza de copiat o sa ii pun sau o sa il pun pe copiator sa fac din nou ceva .Cand participati inseamna ca sunteti de aord cu regulile daca le incalcati o sa fiti ignorati.
Mai multe informatii sau daca nu sunteti siguri contactati-ma la adressa de e-mail Pingucrina@yahoo.com.
Astept desenele si compunerile pane pe data de 19 !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu