sâmbătă, 29 iunie 2013

Iunie 28-29! Noile pagini cu lucruri!

Pe Club Penguin au mai aparut niste pagini cu lucruri:
28 Iunie!

29 iunie!
NOU! Cod de  item!
Noul cod se numeste DISNEYMU si primiti un costum cu echipa JOX:

joi, 27 iunie 2013

Club Penguin Petrecere Star Wars!

Am aflat ca in iulie va aparea petrecerea Star Wars!Acum mult timp Club Penguin ne-a spus cate ceva despre aceasta petrecere dar acum totul e sigur! Uitati un mic Sneak Peek despre petrecere!

club penguin star wars Club Penguin Star Wars Takeover Party Coming in July!

Avem si un comentariu de la moderatorul Polo Field:


Hello Penguins!
We’re incredibly excited to share some HUGE news with all of you. In fact, this might be the biggest party announcement EVER. Brace yourself… Over the years, we’ve received thousands of comments, emails and phone calls, all asking for one thing… You asked and we listened! Check out this EPIC special video announcement…
That’s right! The all-new Star Wars™ Takeover is coming to Club Penguin in July!!
Get ready to save the galaxy next month…
Until then… Waddle On and May The Force Be With You™!
Nu este super? O sa slvam galaxia pe Club Penguin luna viitoare! Vreau o sabie laser! Voi ce credeti?

Monsters University este AICI!

Jocurile Groazei!

Hey, pinguini! Se pare ca noua peterecere CP Monsters University si-a facut aparitia! Au aparut o gramada de lucruri noi , mai ales ca trebuie sa concurezi la jocurile groazei cu echipa dorita.
Cand te vei loga va trebui sa alegi echipa pe care ti-o doresti. Echipele sunt: OK , JOX , ROR si PNK.
Dupa ce iti alegi echipa vei primi o sapca:
Daca te duci pe map vei vedea un afis despre petrecere:

Daca apesi pe afis vei ajunge intr-o sala unde poti concura la jocurile groazei:
Daca intri la jocurile groazei vei alege echipa si vei concura pentru un anumit scor de puncte. Echiapa cu cele mai multe puncte va fi echipa castigatoare. Echipa castigatoare va fi aleasa pe 6 iulie.
Dupa cum vedeti aici este si clasamentul echipelor, OK este pe primul loc uramat de ROR , PNK si JOK. Dupa ce intri in joc va trebui sa te misti cu sagetile sa te feresti de obstacole ca sa sperii pinguinul robot.
Aveti 3 vieti si un anumit interval de timp ca sa speriati acel robot.Ca sa il speriati apasati pe SPACE atunci cand acel indicator este la verde. Dupa ce iesiti din joc veti primi puncte pe care le puteti folosi sa cumparati anumite haine. In fiecare zi puteti sa cumparati  alte lucruri.

Noul Pin!
A aprut noul pin pe care il gasiti la Ice Berg:



Echipele!
Daca ati observat unele camere s-au schimbat iar una din camere gasim toate echipele !
 OK!
  JOX!
 ROR!

PNK!


Noi emoticons!

 Au aparut 6 noi emoticons! ISSUE #401!


 


  • UPCOMING EVENTS
  • Iulie 11 Penguin Style!( Noul catalog de haine!)
  • Iulie 11 Featured Postcards!( Postcards Noi!)
  • Iulie 18 Igloo Furniture!( Noi lucruri pentru igloo!) 
Echipa castigatoare a jocurilor groazei fa fi anuntata pe 6 iulie!
 Va place petrecerea MU? Ce echipa vreti sa fiti? Lasati un comment!  

miercuri, 26 iunie 2013

Iunie 27! Monsters University!

Se pare ca azi, pe data de 27 iunie o sa fie noua petrecere Monsters University. Noul film cu celebrele personaje Mike si Sully cunoscuti de public din filmul Monsters Inc. au aparut in CP! Aici avem un mic sneak peek:

Cum vi se pare noua  petrecere? Ce echipa veti alege?

Nou! Nou! Nou!

Chiar imi pare rau ca nu am mai scris...daaar am niste vesti! Am sa merg in Franta o luna(Poze cu Pinguini si poate o vanatoare de jucarii)! O sa fac un concurs cu cod + jucarie (cred) si..... s-ar putea dar e secret sa fie ceva pe telefon cu blogul meu( o sa aflati mai tarziu)! EXCLUSIV! Am sa ma apuc de benzi desenate cu pinguini cu noi de fapt cine vrea sa participe in benzile desenate sa comenteze! Mai ales am sa fac plusuri cu Club Pengui si diverse chestii handmade! Astept commentariile voastre! :) Apropo pentru Davidusk: Imi pare rau de concurs nu am putut participa , mai ales pentru Rares. Imi place noul tau update care vroiam sa mi-l pun si eu la blog dar asta e acum am sa imi fac unul. Multumesc prieteni ca imi sunteti alaturi! Curand am sa fac benzile si mai vedem restul... Totul la timpul lor!!! Am uitat poate dau o petrecere asta doar daca vreti. ;)

miercuri, 19 iunie 2013

M-am reintors!

In sfarsit am reusit sa termin scoala si pot sa scriu din nou pe blog. Imi pare rau ca nu am mai scris si scuze Davidusk ca nu am reusit sa intru la concurs am fost foarte ocupata as face orice sa particip din nou dar.... asta e. Oricum sper sa ne distram din nou curand!

marți, 4 iunie 2013

Hei prieteni! Ce mai faceti?

Scuze tuturor ca nu am mai scris de mult timp am avut probleme la socoala cu tezele si nu am putut scrie. Am sa raspund la toate intrebarile si va asigur ca am sa va ajut daca aveti probleme am o veste cu schimbarea blogului va voi spune mai traziu. Dar daca mai ma urmariti si sper din tot sufletul lasati un comment daca aveti o intrebare s-au ce ati facut cat nu am scris! astept comentariile voastre!