duminică, 12 mai 2013

Concurs de Davidusk!

Buna tuturor! Davidusk are un concurs cu desene si este foarte frumos daca vreti puteti partcicpa cu un desen in legatura cu Club Penguin! M-a  rugat frumos sa partcip si eu si am facut un desen . Nu e prea clar dar poate mai tarziu reusesc sa-l mai clarific.
Ce ziceti e frumos?

sâmbătă, 11 mai 2013

Nou! Mesaj de la Director!

Azi 11 mai cand am intrat pe Club Penguin am primit un mesj de la Director de pe telefonul meu:
Ciudat acest mesaj spune ca sa ne luam putin timp liber si sa ne Bucuram de Sarbatoarea de Craciun si sa donam bani la Coins For Change.

Dar Sarbatoarea de Craciun ? Ce?! Suntem in MAI! Ceva e ciudat aici!Voi ce parere aveti?

vineri, 10 mai 2013

Club Penguin nou video Card-Jitsu Snow!

O recalama de publicitate a aprut in Australia de curand sunt sigura ca a aparut si in alte parti. Din pcate videoclipul se vede foarte prost si este singurul la acest moment care se poate vedea asa. Dupa cum observati hhaina lui Sensei s-a schimbat iar  Card-Jitsu Snow apare pe 23 mai si va fi si pentru non-membri dar anumite lucruri din joc vor fi pentru membri.

Club Penguin lansat pe IOS si iPad! Apliacatia pentru telefon!

Se pare ca visul de a juca Club Penguin pe telefon este realitate! Din pacate e numai pentru iPad. Aceasta aplicatie a fost lansat-a ieri si am vazut o gramada de poze despre joc aplicatia se numeste My Penguin si poate fi gasita aici  https://itunes.apple.com/ca/app/my-penguin/id505544063?mt=8 . Dupa cum am spus e numai pentru iPad eu nu am si nu stiu daca voi putea juca pe Android s-ar putea ca versiunea de Android sa apara mai tarziu dar numai pe telefoanele cu android 4.0 sa-u pe tabletele care suporta flash player.
My Penguin
 
E super uitati cateva poze de la joc in descrierea de la aplicatie
iPad Screenshot 1 
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4 
iPad Screenshot 5   
Te poti juca Club Penguin ca pe calculator! Poti sa te joci cu ceilalti numai ca jocurile sunt putin diferite fata de versiunea de pe calculator. Sper ca o sa am ocazia sa ma joc sper ca si voi ca sa va povestesc cum este! Daca aveti iPad si luati aplicatia sa ne spuneti cum a fost sa juctai pe tableta! :) Voi ati vrea sa incercati? Eu 100% da!

joi, 9 mai 2013

Sa scriem din nou!

Prieteni chiar imi pare rau ca nu am scris si ca nu am avut timp dar o sa incep din nou sa scriu. Alin (Albastrel) o sa ma ajute cu blogul dupa ce mai repar niste lucruri si voi face acel update curand. Voi deschide o pagina noua cu atelier unde voi posta diverse lucruri create de mine si de voi. S-ar putea sa ma apuc sa scriu benzi desenate cu pinguini mai ales cu noi toti :) Iar vara asta o sa ne distraaaaam! Ce ziceti ? :)

miercuri, 1 mai 2013

Probleme

Aceasta postare arata ca am probleme cu blogul de  la un timp imi da errori si numai merge sa intru s-au sa scriu la fel si pe yahoo . Nu am virusi doar sunt niste errori.
Pana rezolv problema voi face si un update al blogului si un concurs cu cod real de plush voi lua cereri de avatare si voi discuta si raspunde la intrebari.
                                                                                                                  Pe curand! :)