vineri, 30 noiembrie 2012

Contact

Daca doriti sa vorbiti cu mine!

Mail: Pingucrina@yahoo.com
Twitter:Pingucrina@

Noi emoticons!

S-ar putea sa avem noi Emoticons de Craciun si doar pe durata petrcerii sa fie depinde dar sunt dragute! Ma bucur ca o sa avem unele noi!
Una din ele e cu biscuit sau cum ii zic eu cookie emoticon si cold emoticon !

  
Va plac noile emoticons? Mie da!

Noul Club Penguin Anual Book!

A aparut Noul anual Book 2013! Am si eu una dar de 2012! Se pare ca a aprut de curand aceste carti se gasesc in Anglia! Nu am fost in anglia ca sa i-au cartea am primit-o dar haideti sa vedem! Despre aceasta Carte ne spune Daffo si ne spune ca e de vanzare in UK! Super!

Official Club Penguin Annual 2013 Available In The UK!
Super va place?Are o gramada de lucruri noi Jocuri Puzzles si coduri! Super vedem ca e cu agenti se pare ca are legatura cu anul 2013 ce se va intampla ! Ati vrea si voi o carte ca asta?Eu cred ca de Craciun ma trezesc cu ea sub pom! Si va dau codurile din ea! :)

Noul ziar Issue #371 !

A aparut de curand Noul ziar! cam ingrijorator dar in acest ziaraflam ca planul lui Herbert i-a sfarsit! Mai sunt niste evenimente si unele lucruri noi!

Club Herbert Times Issue #371
In sfarsit Planul lui Herbert a luat sfarsit! Sunt asa FERICITA!

Club Herbert Times Issue #371
Se pare ca Aunt Artic adica Director incearca sa il opreasaca pe Herbert!
Club Herbert Times Issue #371
Super se pare ca avem pinuri si o sa apara noile cataloage chiar la 2 zile dupa party adica pe 6 SUPER! Atunci nu ne va mai controla Herbert!

Sneak Peek Craciun!

Polo ne zice de un nou Sneak Peek wow si vedem si Coins for Change care va aparea la petrecere ca de obicei si un nou emoticon Cookie  ! Ne spune despre cateva zile pana la Craciun si in fiecare an 1 milion de dolari ajuta milioane de persoane:

Hello Penguins!

Only a few days let until December... Which means it’s almost time for our annual Coins For Change event!

Every year the Club Penguin community helps us decide how we divide up a significant donation to worthy causes around the world. For this year's Coins For Change, we're giving $1 million USD!

There will be three different causes to choose from:
  • Provide Medical Help
  • Protect the Earth
  • Build Safe Places



Tell us which cause you're most passionate about by leaving a comment. We love hearing from you!

Waddle On!

-Club Penguin Team 
Ce credeti? Va place ? Uitati si noul desing de Craciun! Ce credeti?

joi, 29 noiembrie 2012

Nou mesaj de la Herbert!

Daca va uitati pe telefoane avem un mesaj de la Herbert in care ne spune ca nu o sa-l invingem.
New Club Penguin EPF Message From Herbert  
Mai spune ca o sa ne captureze! Ohh ce facem? Va reusi?

Noul Pin!

Hey Agenti a aparut noul pin! Acesta se afla in mina si e la jocull cu salveaza Puffles de aceea arata asa! Un pin dragut! Acest pin va fi pana pe 12 decembrie!


Nou Log Off Screen!

Un nou log off screen cu petrecrea in care membri isi pot ingeta prietenii si un Puffle ren!Ce tare ce credeti?
 
Ok aceasta petrecere incepe pe 20! Va aparea noul pin! Wow membri isi pot ingeta prieteni! Noi mai vedem un monstru de cristal wow cred va aparea la petrecere super tare! De abia astept! Nu mai am rabdare votati la intrebari daca va place petrecerea de Craciun sa stim si noi! Hmm oare ce e cu Pufflelul ren? cred ca imaginea acea va fi noul emoticon!
SUPER!

Fac avatare si logouri!

Stiu ca nu prea mai apar stiri dar am invatat ceva noul la avatare si logouri as vrea ca voi sa-mi ziceti daca doriti ceva am twitter dar nu folosesc prea mult dar puteti sa imi scrieti pe blog cum mi-am facut mie lui Davidusk si altor pinguini pot si vou chiar si cu puffles ! Chiar vreau sa va fac ceva mai ales ca vine Craciunul si trebuie sa imi fac un nou avtar!Deci comentati daca e va fac cu de toate!
Unl din avatare!
Pot face si Scris!

miercuri, 28 noiembrie 2012

Cool in the Cold VIDEO!

Pe youtube de la Cp a aparut videoclipul la melodie doar o parte e super! Vedem mai multi pinguini care schiaza unii care patineaza si sunt multi e chiar si Polo si Cadence ea are puf la casti!Videoul nu e intreg mai are multe de dezvaluit la un moment dat vedem un mostru care s-ar putea sa apara la petrecere! Super! Vedeti videoclipul!
  Deci asta o sa fie Craciunul cu mai multe surprize deja am primit vesti despre noul card jitsu am primit melodia in curand culoarea alba si petrecrea super tare! Videoclipul cred ca e un mijloc ceva pentru ca nu prea vad un inceput dar vom vedea de Craciun vom petrece cu totii un super an! Yuhoooo!
Ce credeti? COMENTATI!!!
:)

Card Jitsu SNOW!

Spike ne confirma ca Card Jitsu Snow apare 2013! Nu se stie cand dar sigur in iarna! El ne spune ca se pregatesc de marele eveniment!Cred ca ati mai auzit de el dar acum e confirmat mai ales ca o sa fie cel mai interesant cred! Se spunea si despre Card Jitsu shadow dar de asta nu stim multe dar stim ca va aparea dar hai sa vedem Snow:
Club Penguin Card Jitsu Snow Coming In 2013 
Wow e real dar ce este asta? Cred ca e proiectul!:O
Voi ati vrea Card Jitsu Snow ce credeti?O sa fie mai tare decat Water si Fire?

Noul Update

Dupa Party s-ar putea ca sa se schimbe vechiul desing si sa apara cel nou Pentru Plaza si Town ! Polo Field ne confirma acest lucru si ne spune ca deja au bagat noile camere! Wow arta super! Uiati ce zice Polo:
Hello Penguins!
We recently launched the first updates to some of the Club Penguin rooms. Thanks for all the great comments letting us know how much you like them!
A lot of you have asked when the next updates are coming.  And I’m stoked to say that there’s a bunch coming in a few weeks!
So here’s two rooms that I’m really excited about:
Club Penguin Blog: Town and Plaza Update Coming Soon!
Club Penguin Blog: Town and Plaza Update Coming Soon!
Until then…
Waddle On!
-Club Penguin Team 
 Wow ce super!De abia astept! Cat spatiu!

marți, 27 noiembrie 2012

Club Penguin magazine Issue #5

Un magazin Issue a aparut in Brazilia acesta este nr #5 cu coduri si diverse lucruri! Nu imi vine sa cred ca nu e in Romania inca! Aceasta revista o sa apara pe 29 moiembrie ! Aceasta editie de Craciun primesti o bluza si inca niste intems Super! Deci daca cineva sta in Brazilia sa stie sa verifice magazinul pe 29! Avem si o poza!Super!

Club Penguin PSA missions

Voi stiti ca misiunile de la PSA nu mai sunt deoarece e distrus asa ca in curand ne zice Polo Field ca vor aparea aceste misiuni la Fun Stuff in curand!
Eu sunt pe telefon si vroiam sa imi cer scuze ca nu prea am mai scris dar imi fac timp!

luni, 26 noiembrie 2012

2000 de vizualizari!

Am 2000 de viziualizari si ma bucur foarte mult va multumesc mult! Dau petrecere in cinstea a 2000 de vizualizari cred ca Duminica la ora 18! Va spun daca mai interveine ceva! Imi place mult ca am 2000 de vizualizari si asta ma incanta deoarece munca mea e apreciata! Multumesc din nou si mai vorbim as vrea ca de petrecere sa aleg un pinguin care imi place si o sa il pun pe blog! Mi-ar mai placea sa alegeti daca vreti un forum va rog sa imi ziceti si de avatre! Am uiata acel pinguin sau mai multi daca vor vor primi si un avtar! Oricum eu fac doar sa imi ziceti dar ceva special!

MULTUMESC MULT!!! :)

Noi Igloori!

Club Penguin a pus Noi Igloori si mi se par fantastice!
Club Penguin: Featured Igloos November 25
Cine stie poate data viitoare poate e iglooul tau! Acest Igloo este Medieval si imi Place la Nebunie!!! Priviti palatul cu scaune regale, dormitorul regal ,bucatria regala si camera comorilor eeee super! Afara e o aventura si e fain!

Club Penguin: Featured Igloos November 25
Asta e un Igloo adica un centru de Puffles! Nu mi se pare nemaipomenit dar ideea e super a fost foarte inspirat ca sa construiasca asa ceva si aprecieza asta!

Club Penguin: Featured Igloos November 25
Si ultimul dar nu cel din urma un Igloo bestial ca sa spun asa uite cata imaginatie chiar pare interesant nici eu nu ma-s fi gandit la o mlastina sau toate acestea foarte tare si apreicez asta!

Deci acestea au fost Igloorile daca aveti inspiratie faceti si voi un igloo super ca sa il putem admira si sa il vedem pe Blogul de la CP! Nu e tare?

Club Penguin nu a castigat BAFTA Adwards 2012 !

BAFTA Adwards 2012 Kids sunt copiii care voteaza numai din Anglia (ce rau ar trebui toti sa voteze din toata lumea) asa ce le place. Sunt mai multe categorii , la categoria Gaming a castigat  Moshi Monster dupa inca un joc si inca unul nu mai stiu care era in Top 3 mi se pare ca Club Penguin era pe locul 2 sau nici unul dar si anul trecut era cat pe ce sa catige dar asta e!La cate vizualizari a avut!
Club Penguin Fail to Win Kids Web Bafta Award 2012  
Noi stim ca Club Penguin pentru noi va fi pe locul 1 cred ca 2013 va castiga ca de Halloween a inceput sa aiba vizualizari foarte multe eh asta e CP! Noi mereu o sa stim ca esti numaru l !
Credeti ca CP va castiga in 2013? Eu cred ca da!

duminică, 25 noiembrie 2012

Noi carduri de lux cu intems bonus!

Au aprut la ToysRus Carduri de Cp de lux si intemuri bonus si sunt super au aprut si inalte parti dar hai sa vedem!
6 luni

Primesti un aruncator de zapda si inca un intem e foarte tare!
Cred ca mai sunt carduri daca mai apar va spun!

3 luni

 
Acesta e de la Polo si ne spune ca are intemul Jet Pack!
New Club Penguin 3 Month Membership Card
Inca un card cred ca mai sunt dar nu am gasit cum am spus daca gasesc va zic!
Deci acestea sunt daca treceti printru-n Disney Store sau unul din magazinele in care se afla Cp daca aveti noroc sa gasiti sau sa mergeti in alta tara asigurati-va ca verificati un magazin cu Cp daca doriti asa ceva! E super! Pacat ca nu se prea gasesc in tara!

Club Penguin e liber Soarele revine si temperetaura creste!

Tocmai dupa ce am salvat Cp daca intri pe celalte camere o sa vezi cum razele soarelui coboara in fiecare camera iar in curand temperatura va creste! Dar am o dilema!
Ce se va intampla cu zapda in plus?
1.Se va topi si va fi inundatie
2.Se va topi asa pur si spimplu fara probleme
3. Va trebui sa o strangem
4.Nimic
Oricum ma bucur ca iar  a revenit soarele!
Soare dulce soare!


Dar si restul camerelor sunt pline de raze de soare!

Operatiunea Blackout Bate recordurile!!!!

Hey Pinguini se pare ca Spike ne spune despre CP cum a batut recordurile!Si ne zice cat de mare este numarul de vizualizari in ultimile 24 de ore!

Hey there, Penguins!
Big news! With all the excitement for Operation Blackout and the epic finale launching today, we’ve had over 1.8 million Penguins log in during the last 24 hours – a new record! Club Penguin is bigger than ever, and we couldn’t have done it without you guys!
Club Penguin Blog: Operation Blackout Breaks Records!
For those who haven’t logged in yet, we still need your help to defeat Herbert. Gear up in your Lava Boots and help us take him down. There are rumors going around that if you help defeat Herbert, the Director will reveal his identity to you. Or is it her identity?
With the record traffic, I know some people have seen some glitches today. Sorry about that. The team are all over it and should have them all fixed soon. Thanks for hanging in there.
Thanks again for making this happen!
 Minunat e incredibil ca 1.8 milioane de pinguini in ultimile 24 de ore!Multumim Spike de informatie! Oricum ei devin din ce in ce mai populari datorita retelelor de socializare cred ca de Craciun vor bate orice RECORD! Cred ca va fi peste 1.8 deoarece Craciunul e special si atunci orice se poate intampla si orice dorinta se poate indeplini! :) 

Cool in the Cold de vanzare!

Daca doriti melodia pe telefon eu o am deja puteti sa o platiti la Amzon si merita pentru ca e CE MAI TARE! Imi da un sentiment de Craciun minuat nu pot descrie! Asa cum am zis pe Amazon si iTunes:
Pe Amzon apare pe 27 cand se lanseaza cu videoclipul si costa 0.99  1$ adica 3 lei iar pe iTunes cred ca e cu videoclip si a aparut si costa 1.29 $ aproape  6 lei!
Club Penguin Cool in the Cold Song Ringtone  
Sper ca va place melodia am asculat-o de 20 de ori si inca o ascult e perfecta! Eu cred ca fac cadou melodia asta prietenilor mei!:)

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Club Penguin cel mai mare trafic din Istorie!

Club Penguin a facut un recor in aceasta zi dupa capitolul 6! Au batut vechiul lor record si asta ne zice Spike pe Twitter! Super! De abia astept Craciunul Cred ca atunci va batea recordul mondial! Dar mai e pana atunci!

Club Penguin’s Biggest Traffic Day Ever                                                      
Spike spune ca ar trebuie sa celebram azi cel mai mare trafic din Cp si inca nu a termiant cu noi.
Adica inca mai cresc vizionarile e incredibil!

Cool in the cold ! FULL!

Hey am gasit Cool in the Cold Full si e superb o auzim pe Cadence si Penguin Band si o melodie perfecta de Craciun si anul nou!Tocmai e super ma bucur ca in curand vor lansa si videoclipul melodia are 3 minute si e frumoasa! SUPER! Asculati si voi:

Club Penguin Cool in the Cold Song

Wow e superb uiati ce cadou ne-a facut CP de Craciun si mai sunt surprize! Cred ca nu e toata dar are 3 minute dar vom vedea pe 27 cum va fi!
Voi pune versurile mai tarziu si Commentati ce credeti!

Herbert sa il intalniti!

Daca nu la-ti intalnit avem niste vesti! El va intra pe serverul Spaniol si avem informatii!
  • 10:30 AM PST in the server Aurora Boreal (Tuesday, November 27th)
  • 6:30 AM PST in the server Yeti (Wednesday, November 28th)
  • 5:30 AM PST in the server Avalanche (Friday, November 30th)
Super! Fti siguri ca o sa il vedeti oricum el va sta inca 10 zile si mai aveti timp dar nu lasati pe ultimul moment!

 

Meet Herbert In Spanish Servers Next Week   
Credeti ca il veti inatlni pe Herbert? Pai incercati e usor de gasit  mai ales ca-i mare dar fuge repede!

Noua activiate Soccer Crab!

O nua activitate pe Cp Soccer Crab si pare interesan deoarece e un football mai ciudat!
Intrati sa vedeti!
http://media4.clubpenguin.com/fun-stuff/outdoor-activities/futebol-do-klutzy

  
Veți avea nevoie de

         ierboase zonă
         minge de fotbal
         Prietenii și familia
         Net sau gol

     instrucțiuni

         Formează două echipe egale
         Configurarea plase dvs. pe fiecare capăt al câmpului de joc - aveți posibilitatea să utilizați cutii sau găleți pentru a face un obiectiv
         Alegeți o persoană care să fie portar la fiecare echipă
         Așezați mingea în centrul zonei de joc
         Au o persoană din fiecare echipă vină în centrul
         Când este gata, s-au toata lumea sta jos pe teren, și puneți mâinile pe teren din spatele lor
         Folosind mâinile și picioarele lor și să meargă, lovi cu piciorul mingea în plasa echipei celeilalte
         Setați o limită de timp, iar echipa cu cele mai multe goluri câștigă!
Cam ciudat dar interesant!

Nou Penguin Poll

Ca de obicei un Nou Penguin Poll cu noi intrebari de data acesta ne intreaba ce muzica ne place eu cred ca ne intreaba asta ca sa faca mai multe videoclipuri cu muzica!

New Club Penguin Poll: Favorite Music Genre                                                                                          
Eu nu stiu ce sa aleg imi plac multe feluri dar unele sunt exagerate cred ca aleg Pop ! Intarti si voi pe Cp si voati! Ce video credeti ca mai fac acum?

Club Penguin pe telefon

Ma uit pe twitter iar Spike raspunde unui Pinguin care pune o intrebare daca ne vom putea juca Club Penguin pe telefon Spike raspunde ca da intr-o zi dar cred ca a zis asa si asta va fi pentru mult timp panava aparea cica ei lucreaza la acest lucru!

Club Penguin Available on Mobile Devices in the Far Future                                                           
Un alt pinguin spune ca nu se poate deoarece e nevoie de flash ca sa ne jucam  Spike raspunde ca o face acum
Eu ma joc Cp pe telefon si merge mai greu dar e super sper ca pot sa faca update sau o aplicatie ca sa ne jucam.

vineri, 23 noiembrie 2012

Club Penguin Cool in the Cold!ENGLEZA!

Un fragment din melodia Cool in the Cold a aprut dar acum e in engleza l-am gasit pe youtbe!

O noua petrecre! Inapoi in timp!

Hey spike vorbste pe Twitter de o petrecre care se va desfasura in trecut .Aceasta petrecre a fost  idee in august cand se gandeau la idee aceasta petrecre va fi in Ianuarie 2013!
Ar putea fi orice! dac in trecut!

Club Penguin Going “Way Back” Party                                                                
De abia astept surpriza si uite niste poze despre idee nu sunt sigura dar cred ca se gandesc la grecia!
August 2012:
Club Penguin August 2012 Party Exclusive
Ceva de genul asta!
Club Penguin August 2012 Party Exclusive
 Wow parca ar fi tot trecutul vedem! Multumim lui Caldog9 pentru poze!

Herbet Style!

Club Penguin a facut un video amuzant cu Herbet style!Mici secvente cu Herbet e foarte smuzant uiati!
Videolul nu e mare iar Herbet danseaza si sigur veti zambi!

Ce credeti despre asta? Nu e super!?

Un mesaj de la Herbet!

Avem un mesaj de la Herbet!
Club Penguin: New Elite Penguin Force Message From Herbert
Ne spune ca el a castigat si a fost foarte simplu pentru el! Dar nu ne va opri!

Videoclipul in care vedem cine e Director!

Ca sa nu va mai tin in suspans sa vedem cine e Director si cum am salvat Cp!


E super nu!? Pe mine m-a tinut in soc vreo 3 secunde!

O noua reteta! Sa gatim cu Herbet!

Hey intru pe blog la Cp si vad o reteta noua! Cu Herbet desigur!
Adressa: http://media4.clubpenguin.com/fun-stuff/recipes/klutzys-kale-chips

                                                                   * Cere un adult pentru ajutor
Reteta secreta Klutzy pentru Herbert aprobat Chips Kale
Veți avea nevoie de:

     coacere tava
     linguri de măsurare
     pungă de plastic
     mic bol

ingrediente

     verde varză
     1-2 linguri ulei de măsline
     4 linguri parmezan sau branza Asiago
     1/2 lingurita praf de ardei iute
     1/2 lingurita praf de ceapa
     1/4 lingurita sare de mare

instrucțiuni

     Incalziti cuptorul la 300 º F (150 º C)
     Rupeți varză lasă de pe tulpini groase, și în
             musca bucăți de mici dimensiuni
     Se agită varză într-o pungă de plastic cu ulei de măsline
             până la uniform acoperite
     Se amestecă brânza, condimente și sare împreună în bol
     Aruncă condimente în punga de gulii și se agită
     Împrăștiați-vă varză pe foi cookie
     Coaceți timp de aproximativ 10-15 minute, până când marginile sunt maro
             și varza este crocanta atunci când sa mutat în tigaie (fii atent
             să nu le arde)
     Să se răcească timp de 5 minute, și bucurați-vă!
 
Aceasta este reteta! Sper ca va place! Nu prea arta bine dar e delicioasa! Ce credeti?

Noi Sneak Peek! De Decembrie!

Pe blogul Francez Polo Field ne spune de ce s-a va intampla luna viitoare!
New Club Penguin December Sneak Peeks
Wow va place? Mie la nebunie ! Commentati ce credeti ca e!
Super!

Davidusk si-a inchis blogul!

hey sa stiti Davidusk si-a inchis blogul! Motivul pentru ca nu are vizionari as fi vrut sa il pastreze dar sa nu se dea batut! Nici eu nu prea am vizionari! Astea zile am avut putin dar nu ma las faima nu o primesti asa usor trebuie sa muncesti pentru ea! Chiar daca asta inseamna ceva timp! Eu ma bucur ca am 1800 de vizionari ma asteptam sa am mai putin si le multumesc tuturor celor care ma viziteaza si pentru Davidusk daca vede acest mesaj sa stie ca ..... NICIODATA SA NU RENUNTI!Eu scriu chiar daca am timpul foarte ocupat!

Am salvat CP!

Nici nu mi-a trebuit cizme!
Am sallvat Cp uite asa va arta CP salvat dupa ce faceti misiunea 6! Videoclipul il voi pune curand! Niste poze acum!
Vedem ca leserul e distrus si vedem o raza de soare!
 Asa va arta dar updat-ul nu e gata dupa trebuie sa fim atenti si sa fim pregatiti ca data viitoare sa nu ne i-a prin surprindere si sa rezolvam cu zapada ! EPF va reveni in curand! Dar toate astea dupa 24 mi se pare si voi puteti rezolva misiunea daca stiti cum!

Director si Jet Pack Guy prinsi!

Ooo nu Director si Jet Pack guy au fost prinsi! Vedem in poza aceasta! Una din capsule e libera pentru noi dar nu ne va opri dupa cum stim!
Hopa oare cum la prins pe Director! Si bietul Jet Pack Guy ! Din pacate Rookie arata cel mai rau!

Capitolul 5 !

Capitolul 5 a aparut ieri si azi am putut sa scriu despre el!

Puneti-va ochelarii !

Intram in camera plina de fum!

Rezolvam misiunea!

Primim nivelul 5 penultimul!

Multa zapada!

Este foarte multa zapada in CP! Temperatura a scazut foarte mult si majoritatea camerelor sunt foarte afectate e plin! La un moment dat nici nu mai stiam care e drumul! Cred ca si voi ati observat asta!

Wow unele camere sunt de nerecunoscut  cum ar fi Cove , Dojo si multe altele! Cand vom scapa de Herbet oare cum vom scapa de toata zapada asta daca se topeste va fi inundatie! Mai vedem pana atunci!

miercuri, 21 noiembrie 2012

Noul ziar!

Uiati noul ziar cu mai multe reguli!

Club Penguin Times Issue #370
Poza din acest ziar!

Club Penguin Times Issue #370Club Penguin Times Issue #370
Regulile si ce va urma!